Gabriela Stănică

  Chief Information, Data Officer și Director E-commerce, Carrefour România

Gabriela Stănică s-a alăturat Carrefour România în octombrie 2020 în calitate de Chief Information & Data Officer, fiind responsabilă de continuarea procesului de transformare digitală a companiei în România, cât și de coordonarea inițiativelor în ceea ce privește inovația. Din ianuarie 2022, Gabriela coordonează și întreaga activitate de e-commerce a Carrefour România, cuprinzând parteneriatul cu Bringo, cât și componenta de shop online pe site-ul carrefour.ro și din aplicația Carrefour.

În Carrefour România, Gabriela a accelerat, alături de echipa sa, automatizarea proceselor din magazine și back-office, fluidizând operațiunile din magazinele din țară, lanțul de aprovizionare și logistică. Totodată, sub coordonarea Gabrielei, Carrefour România și-a modernizat în 2021 infrastructura IT și a investit în migrarea către Cloud, propunându-și ca până în 2026 să fie 100% în Cloud.

Gabriela are peste 15 ani de experiență în crearea și gestionarea de echipe IT din diferite companii. Înainte de a se alătura Carrefour, ea a ocupat poziția de Head of Marketing IT la British American Tobacco, unde a coordonat echipe din Europa și Africa de Nord, ocupând anterior poziția de Chief Information Officer la Vodafone România. Gabriela și-a început călătoria profesională la Avon, unde a deținut mai multe funcții de-a lungul timpului, culminând cu cea de Director Executiv IT pentru Europa Centrală și de Est.